SOFTWARE ONTWIKKELING

scrolldown
tune-widget

SOFTWARE ONTWIKKELING

Rica software ontwikkeling

Al meer dan 30 jaar houdt Rica zich bezig met chiptuning software ontwikkeling. Alle Rica software wordt in eigen huis ontwikkeld met behulp van geavanceerde technieken. Deze technieken worden voortdurend verfijnd. Alle nieuwe inzichten en technieken worden ingezet om ervoor te zorgen dat we nummer 1 blijven op het gebied van chiptuning.

In ons R&D-kantoor in Wateringen, Nederland wordt de beste autosoftware ontwikkeld met zeer geavanceerde technieken. Met gespecialiseerde software tools, bewerken en optimaliseren wij de tabellen en variabelen van de ECM-software. Dit zorgvuldige proces duurt soms enkele dagen en soms weken. We meten op de testbank exact hoe de motor op deze wijzigingen reageert. Als de software optimalisatie is voltooid, gebruiken we dit sjabloon bij het aanpassen van vergelijkbare softwareversies. Om er zeker van te zijn dat de software altijd aan de laatste eisen voldoet, herzien wij de sjablonen regelmatig.

Met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen we gerust zeggen dat uw auto in goede handen is. Onze software haalt het maximale uit uw motor, snellere acceleratie, verbeterde respons en in de meeste gevallen een lager brandstofverbruik. U zult versteld staan van hoeveel meer plezier u van uw auto kunt hebben!

Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen